Dega

Lighting Experience

DEGA je partner mnogim renomiranim proizvođačima rasvjetnih tijela.

EXENIA s.r.l. Lighting, FIRENZA, ITALIJA

 

Exenia je kompanija za proizvodnju tehničkih i dekorativnih rasvjetnih tijela za unutarnju rasvjetu pri čemu koriste različite vrste izvora svjetla (LED, fluorescentne, halogene). Exenia proizvodi uglavnom su namijenjeni opremanju restorana, hotela, trgovina, banaka, muzeja, umjetničkih galerija i javnih površina u cjelini, ali i za rezidencijalne objekte. Slijede tržišne trendove oblika, boja i stila. Prednosti Exenia-e su izuzetna fleksibilnost, usmjerenost potrebama klijenta, te sposobnost da u kratkom roku proizvode prilagode specifičnim zahtjevima.

Link na web stranicu: http://www.exenia.eu

DLU BU International S.A.R.L., MONACO

Kompanija DLU Lighting osnovana je 2000. godine. Njezini su osnivači vrhunski rasvjetarski stručnjaci i ulagači ujedinjeni zajedničkim ciljem, proizvodnjom izvora svjetla i svjetiljaka visokih tehnoloških performansi po pristupačnim cijenama.

U industriji rasvjete postoji veliki raskorak između vrhunskih, tzv. „A“brandova i rasvjete namijenjene širokoj potrošnji. DLU Lighting taj jaz premošćuje dizajniranjem proizvoda koji su kvalitetom adekvatna alternativa „A“ brandu, a cijenovno, robi široke potrošnje.

U tu svhu oformljen je laboratorij za istraživanje i razvoj sa sjedištem u Italiji, tvornice u Tunisu i Kini, te laboratorij za ispitivanje kvalitete robe proizvedene izvan EU, stacioniran u Kini.

Ovakav ustroj omogućava da svi DLU Lighting proizvodi zadovoljavaju visoke europske standarde.

Link na web stranicu: www.dlulighting.com

Zumtobel Lighting GmbH, Dornbirn, AUSTRIJA

 

Predstavništvo : Zumtobel Licht d.o.o., Zagreb

Zumtobel Lighting je kompanija iz Zumtobel grupacije i vodeći je međunarodni ponuđač cjelovitih rješenja za profesionalnu unutarnju i vanjsku rasvjetu objekata.

Više od 50 godina Zumtobel razvija inovativna i individualna rješenja rasvjete koja udovoljavaju najvišim ergonomskim, ekonomskim i ekološkim zahtjevima, stvarajući dodatnu estetsku vrijednost. Kao vodeći inovator, Zumtobel nudi širok spektar kvalitetnih svjetiljaka i sustava za upravljanje rasvjetom za različita područja primjene u profesionalnoj rasvjeti.

Link na web stranicu: http://www.zumtobel.com/hr-hr/index.html

Thorn Lighting Durhamgate, Spennymoor DL16 6HL, ENGLESKA

Thorn Lighting je dio Zumtobel grupacije, te je globalni pouzdani proizvođač vanjskih i unutarnjih rasvjetnih tijela. Misija Thorn Lightinga je proizvodnja rasvjetnih tijela s visokim performansama, a njihova rasvjetna rješenja imaju širok spektar primjene.

Kompanija je osnovana 1928. i ima dugogodišnje iskustvo u pružanju rasvjetnih rješenja. Koristeći svoje istraživačke i proizvodne odjele, aktivno rade na promociji korištenja pravilnih rasvjetnih standarda koji se postižu uporabom najnovijih svjetlosnih izvora. Fokusirani su na digitalno integrirana rješenja kroz najnoviju upravljačku tehnologiju. 

Thorn Lighting nudi uštedu energije bez ugrožavanja performansi, učinkovitosti i udobnosti. Srž onoga što Thorn radi je postizanje rasvjetnih rješenje gdje se estetika, optičke performanse i potrošnja energije nalaze u savršenoj ravnoteži. Thornova rasvjetna rješenja lako je specificirati, instalirati i održavati.

Link na web stranicu: http://www.thornlighting.com

TERZANI S.R.L., FIRENZA, ITALIJA

Od svog osnivanja 1972. u Firenci, Terzani je radio simbiozu tradicionalne talijanske vještine i suvremene tehnologije, stvorivši tako rasvjetu koja briše granice između umjetnosti, luksuza i dizajna.

Osnivač, Sergio Terzani i predsjednik, Nicolas Terzani, za svoje su eksperimentiranje dizajnom razvili Terzani Lab, gdje se testiraju novi materijali, tehnike i ideje. Usprkos tome, Terzani i dalje surađuje sa renomiriranim svjetskim dizajnerima kao što su Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lava i Dodo Arslan koji svojim jedinstvenim i osebujnim pristupom oplemenjuju Terzanijevu zbirku.

Svojom novom i najpoznatijom zbirkom, Terzani je načinio evolucijski korak u dizajnu rasvjete i time dao definiciju  luksuzne iluminacije.

Link na web stranicu: http://www.terzani.com/